viernes, 7 de febrero de 2014

PRÀCTICA 2 GOOGLE DOCS

GOOGLE DOCS
 Per a accedir hem de accedir per el compte de gmail, pinxa ací per a crear un compte de gmail
en canviar nom, li podem canviar el nom al arxiu(per exemple, Tema 1 de aules digitals..)


Aquesta ferramenta ens proporciona crear docuemts en linia y que es guarden momentaneament.Creem un nou document, els documents poden ser fulle de text, presentacions, enquestes, fulles de estadístiques...
Tenim varies opcions com crear un copia del document, poder canviar el idioma, dalt del idioma, podem trobar el historial de revisions(ací ens surtirà una llista per a veure el que ha fet cada persona amb la que hem compartit l'arxiu).
Una vegada hem fet el document podem descarregar-lo en pdf.
També tenim l'opció de publicar en la web, és a dir el nostre document de google docs, el podriem publicar al blog (li donem a publicar, copiem el codi, la copiariem a una entrada de HTML o com a gadgets, tenim les dues opcions).
Podem compartir el document que hem fet donant-li a compartir i en eix un link del document, hem de copiar pudiendo fer el document públic, privat, o cualquier usuari que reba l'enllaç.
El compartim, posant el correu elèctronic de les presones amb les que vuic compartir el enllaç, podem pinxar en l'opció per a que ens envie una copia a nosaltres.

Per a fer una presentació de power point, hem d'anar al principi de google docs, i agafar l'opció de presentació, aquesta presentació és molt similar al programa microsoft power point, pudiend insertar imatges, sonits, canviar el tipus de lletra, fer animacions....en aquesta imatge podeu vore un exemple de una imatge insetarda.



Altra opció que té google docs es la creació d'un formulari,  en la pantalla principal seleccionem l'opció de formulari i escoguim un format. Deprés hem de formular una pregunta, i per a la seua contestació hem de plantejar una serie de respostes tancades o que la resta done la seua opinió. Podem seleccionar com volem contestar la pregunta formulada anteriorment.Una vegada han costestat li donarem a l'opció mostra de respostes i ens mostrarà una base de dades d'excel.





Una vegada hem posat el títol, les opcions de resposta que volem, ja podem donar-li a fet i publicar, i esperar la resposta de la resta.

 Altra opció que te google docs es la creació de drawing, una opció on podem insertar simbols i fer dibuixos:



Altra opció que trobem es la creació de documents, és motl similar al progrma microsoft word, es un procesador de texts.

Com hem explicat anteriorment, totes aquestes docuemtns poden ser compartits

AMPLIACIÓ:


  • Aquesta ferramenta, pense que és molt útil per a tot el mon, pero a per nosaltres, estudiants de magisteri, pense que es la millor eina per a treballar, ja que a l'hora de fer treballs en grups, com són la majoria en aquesta carrera, no hem de quedar-nos moltes hores en la biblioteca per a fer el treball en grup en un sól ordinador, i no hem de tindre problemes a l'hora de quedar, ja que cadascú té uns horaris i som de diferents poblems. A l'hora de redactar un treball, abans de coneixer google docs, el tenia que copiar tots una persona. D'aquesta manera compartim un document i totes treballem ja que és un docuemtn online Altra cosa positiva que té es el xat, ja que quan estem fem un treball i estem totes en linia podem parlar per ahi per a dividir-nos la feina. Altra opció molt bona que té google drive és la posibilitat de guardar en la "nube" si no disponemos en eixe moment d'un pen drive, i sempre que vulguem podem descarregar-nos el arxiu de qualsevol ordinador. Desde el meu punt de vista pense que és el millor per a treballar!



  • Ací vos deixe uns enllaços, un video on explica google docs i el seu funcionament, i unes presentacions de slide share, una de elles modificats en grandaria.




Google docs

Què és Google docs

Google docs i posibles aplicacions als centres educatius

Google apps en educació.

Visita guiada per google docs

Google Apps



No hay comentarios:

Publicar un comentario